Min fru är en utomjording
Min fru är en utomjording (Film, 1988)
Min fru är en utomjording

I Sverige är det frun som är utomjordning, men i den amerikanska originaltiteln är det styvmodern som är utomjordning. I filmen råkar Steven (Dan Aykroyd från bl.a. Ghostbusters) skicka ut något (?) i till en annan galax som hotar att förgöra en planet som ligger mycket längre fram i utvecklingen än jorden, där bl.a. måltider och sex rationaliserats bort sedan länge. Brorsan spelas av Jon Lovitz från bl.a. Jumpin' Jack Flash.

Min fru är en utomjording

Celeste (Kim Basinger) skickas till jorden för att få Steven att skicka en ny signal som återställer ordningen.

Min fru är en utomjording

Stevens dotter Jessie (Alyson "band camp" Hannigan från bl.a. American Pie) misstänker ganska snabbt att det är något som inte stämmer med Celeste.

Min fru är en utomjording

Alysons flickvän spelas av Seth Green (från bl.a. Austin Powers).

Min fru är en utomjording

Chefen som sparkade Steven spelas av Joseph Maher (från bl.a. Livet på landet). Han får ett samtal från någon som utger sig vara ingen mindre än den prominente Carl Sagan (röstskådespelaren Harry Shearer) som syftar till att återställa Steven.

Min fru är en utomjording

Dessutom dyker Earl Boen (The Terminator, Terminator 2, Terminator 3) upp i en biroll som präst.

Min fru är en utomjording

Här är trailern:

Etiketter: Komedi, Dan Aykroyd, Alyson Hannigan, Kim Basinger, Seth Green, Joseph Maher, Earl Boen, Carl Sagan