Massacre in Dinosaur Valley
Massacre in Dinosaur Valley (Film, 1985)
Massacre in Dinosaur Valley

På italienska heter Massacre in Dinosaur Valley inget mindre än Nudo e selvaggio (Naken och vild), men låt dig inte luras, detta är en skitfilm från början till slut.

Massacre in Dinosaur Valley

En professor (Leonidas Bayer) är intresserad av en dal i Brasiliens djungel där det lär ha levt dinosaurier, och han lyckas få ett chartrat plan att ta en omväg dit.

Massacre in Dinosaur Valley

Vår hjälte Kevin (Michael Sopkiw) introduceras genom en bananstöld och ett ingripande mot ett sexuellt övergrepp, och det sistnämnda kommer att genomsyra filmens första halva. Planet i fråga kraschar nämligen! I och med det reduceras sällskapet till hjälten, professorns dotter, en fotomodell och några få andra (som försvinner en efter en). De viktigaste från kategorin "några andra" blir man som tittare inte riktigt klok på. En av dem är en militär som tar kommandot över gruppen, trots att han verkar ha svagheten att bli paralyserad av kvinnliga kroppsdelar (!?!) och hans hustru. Hustrun och han verkar inte ha någon vidare relation, och hustrun insinuerar att han inte är någon vidare soldat. Båda är döda och borta ur manuset innan trådarna knyts ihop. Va?!?

Massacre in Dinosaur Valley

Därefter tar filmen förvisso fart, men då har bitterheten hos tittarna redan tagit överhanden. Bland mycket annat får vi följa hur professorns dotter och den överlevande fotomodellen kidnappas av indianerna och hur hjälten Kevin räddar dem i en utdragen jakt. Indianerna är som tur är väldigt skickliga bågskyttar när de siktar på biroller och helt värdelösa när de siktar på huvudpersoner.

Massacre in Dinosaur Valley

Därefter blir de fast hos en slavdrivare. Det finns onekligen bättre filmer i äventyrsgenren, men om du är intresserad så är trailern här:

Etiketter: Äventyr

AC/DC: Unisex Tee/About To Rock (Back Print/Retail Pack) (Medium)Pierce The Veil: Misadventures (Deluxe)Pop Ambient 2016