Creepozoids
Creepozoids (Film, 1987)
Creepozoids

I en avlägsen framtid (1998) kämpar en grupp överlevare från det tredje världskriget för sin framtida säkerhet i en värld där utomhusmiljön är förgiftad.

Creepozoids

Gruppen lyckas inta en byggnad som förmodas ge dem skydd från yttervärlden, men som i sin tur bjuder på nya frågor och nya utmaningar - en efter en drabbas de av mystiska mutationer från något som smyger omkring där de gömmer sig. De förlitar sig på ett datageni som tyvärr är en av de första som stryker med, och efter det får de agera efter sin bästa förmåga. Should we stay or should we go?

Creepozoids

Gruppen lyckas inta en byggnad som förmodas ge dem skydd från yttervärlden, men som i sin tur bjuder på nya frågor och nya utmaningar - en efter en drabbas de av mystiska mutationer från något som smyger omkring där de gömmer sig. De förlitar sig på ett datageni som tyvärr är en av de första som stryker med, och efter det får de agera efter sin bästa förmåga. Should we stay or should we go? Utan datageni blir de tvungna att klara sig så bra som möjligt.

Creepozoids

Kampen för överlevnad blir allt tuffare, då fler bevis för deras utsatthet dyker upp.

Creepozoids

När alla utom en är borta återstår bara bossen, en robotbäbis som kläckts från mutantliket! Titta den som vågar!

Creepozoids

För min del var filmen ett nöje rätt igenom. Här är trailern:

Etiketter: Skräckfilm, Science fiction